Запрошуємо до опублікування результатів наукових досліджень у журналі «Інтегровані комунікації»

 

obklad integrovani komunikatsiiЗапрошуємо до опублікування результатів наукових досліджень у журналі «Інтегровані комунікації».

«Інтегровані комунікації» – новостворений науковий журнал Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка (свідоцтво про державну реєстрацію: КВ № 21991_11891Р від 31. 03. 2016 р.). У журналі публікуються оригінальні завершені статті та наукові повідомлення з досліджень у галузі журналістики, теорії та історії соціальних комунікацій, прикладних соціальнокомунікаційних технологій, реклами та зв’язків з громадськістю, видавничої справи та редагування, книгознавства, бібліотекознавства, бібліографознавства, документознавства, архівознавства.

Рубрикація видання: «Реклама і зв’язки з громадськістю», «Видавнича справа та редагування», «Теорія і практика журналістики», «Книгознавство, бібліотекознавство і бібліографія», «Архівознавство та документознавство», «Термінологічний диспут», «Рецензії, відгуки, покажчики змістів», «Наукові розвідки студентів», «Науково-практична діяльність Інституту журналістики». 

 

Ознайомитися з 1 випуском можна тут

Ознайомитися з 2 випуском можна тут

Ознайомитися з 3 випуском можна тут

Ознайомитися з 4 випуском можна тут

Ознайомитися з 5 випуском можна тут.

Ознайомитися з 6 випуском можна тут.

Ознайомитися з 7 випуском можна тут.

Ознайомитися з 8 випуском можна тут.

 

             Наш сайт: intcom.kubg.edu.ua

Контакти: Вернигора Н. М., заступник головного редактора 

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Факультет у соціальних мережах