Конференції, семінари, круглі столи

10 11do vsesvit dnya nauky2410 листопада 2023 року у Всесвітній день науки в ім’я миру та розвитку на Факультеті журналістики відбувся науково-методичний семінар для освітян столиці. Учасниками модулю стали понад 40 вчителів, викладачів коледжів, психологів закладів освіти та керівників гуртків.
Метою семінару був розвиток і вдосконалення медіаінформаційної компетентності працівників галузі освіти для оптимізації їхньої професійної роботи, розвитку аналітичних здібностей, формування медіакультури в освітньому середовищі та вироблення на цій основі науково-методичних рекомендацій із медіаосвітніх практик.

9 11do vsesvit dnya nauky09

09 листопада 2023 року у межах Всесвітнього дня науки в ім'я миру та розвитку за ініціативи кафедри журналістики та нових медіа Факультету журналістики було проведено онлайновий круглий стіл «Академічна доброчесність і виклики науки у кризових ситуаціях: український досвід та європейські практики»
Модерували захід: Ольга Мітчук, доктор наук із соціальних комунікацій, професор кафедри журналістики та нових медіа Факультету журналістики.

02 06 mnpk mediakom77

2 червня 2023 року відбулася Міжнародна науково-практична онлайн-конференція «Медіакомунікації в діалозі культур: виклики європейської інтеграції для української освіти і науки».

Фестиваль науки 2023 1

creative industries24–25 травня 2023 року в межах Фестивалю науки – 2023, який проходив 11–25 травня в Київському університеті імені Бориса Грінченка (КУБГ) на Факультеті журналістики, відбулася ІІ Міжнародна науково-практична онлайн-конференція студентів, аспірантів, молодих учених та практиків «Креативні індустрії: сучасні тренди».

v vseukrainskyi kruhlyi stil mediaprosiumeryzm iak iavyshche informatsiinoho suspilstva0118 травня 2023 року у межах Фестивалю науки – 2023 на Факультеті журналістики було проведено V Всеукраїнський круглий стіл «Медіапросьюмеризм як явище інформаційного суспільства».
Цьогорічними учасниками стали: здобувачі та викладачі Камянець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, Київського університету імені Бориса Грінченка, Володимир-Волинського педагогічного фахового коледжу ім. А.Ю. Кримського Волинської обласної ради; представники центрів дитячої та юнацької творчості міст Балаклія, Марганець, Бердянськ, КПНЗ «СЮТ Тернівського району» КМР, Будинку дитячої та юнацької творчості Окнянської селищної ради Подільського району Одеської області, ЦПОПСУМ «Соняшник», Центру творчості «Шевченківець» (м.Київ), Донецького обласного центру технічної творчості дітей, співробітники Публічної бібліотеки імені Лесі Українки для дорослих м. Києва.

Сторінка 1 із 6

Факультет у соціальних мережах