Події

1Цьогоріч на Факультеті журналістики випускниками стали 204 бакалаври на 4 освітніх програмах. Дипломи з відзнакою отримали 35 випускників.
Свято поєднало у собі сум розлуки і світло надії, смуток прощання і сподівання на майбутню зустріч у стінах Київського столичного університету імені Бориса Грінченка.

images25 червня 2024 року на засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти було ухвалено рішення про акредитацію трьох освітніх програм другого (магістерського) рівня вищої освіти: «Реклама і зв'язки з громадськістю», «Журналістика» та «Медіакомунікації».

IMG 239913 червня 2024 року Факультет журналістики гостинно зустрів майбутніх студентів. День відкритих дверей пройшов у змішаному форматі у 109 аудиторії з можливістю синхронізації онлайн та офлайн зустрічей. Усього понад 50 абітурієнтів зареєструвалися та обрали зручний для них формат. До Київського столичного університету імені Бориса Грінченка у суботу завітали понад 30 абітурієнтів (з друзями та батьками).

DSC04530І знову Факультет журналістики долучився до навчання слухачів віз Київського міського центру зайнятості. З 2017 року триває  навчання за актуальними на ринку праці освітніми програми. З 13  травня по 10 червня 2024 року 8 талановитих слухачок проходили курс за програмою «Менеджер з соціальних медіа (SMM-просування). Заняття відбувалися у змішаному форматі - очних та дистанційних пар. Слухачки отримали новий досвід роботи практико-орієнтованого навчання та роботи над власними проєктами.

DSC043737 червня 2024 року у Київському столичному університеті імені Бориса Грінченка відбувся партнерський захід разом з Національною спілкою журналістів України – «Журналісти важливі». Журналістика – це більше ніж просто професія. Це покликання, яке вимагає відваги, відданості та безперервного прагнення до правди. У цей непростий час, коли світ стикається з численними викликами, роль журналіста стає ще важливішою. Саме завдяки їх невтомній праці люди дізнаються правду, отримують об’єктивну інформацію і можуть формувати власну думку про події, які відбуваються навколо. Усі присутні вшанували пам’ять загиблих з початку повномасштабного вторгнення медійників, усвідомлюючи, що війна забирає найкращих.

К МЕЖАУ День журналіста на Факультет журналістики Київського столичного університету імені Бориса Грінченка завітав поважний гість – генерал Валерій Суботін. Разом із письменником, випусковим редактором НВМ «Грінченко-інформ» Миколою Гриценком було презентовано нещодавно видану книгу «Кривава межа».  Напередодні це видання з успіхом представили на Книжковому Арсеналі.

DSC038155 червня 2024 року до Дня журналіста України відбулася зустріч із представниками Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради та комунальних медіа зі студентами Факультету журналістики Київського столичного університету імені Бориса Грінченка.

З вітальними словами до учасників заходу звернулися виконувач обов’язків ректора Київського столичного університету імені Бориса Грінченка Олександр Турунцев та директор Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради Мирослава Смірнова.

Сторінка 1 із 87

Факультет у соціальних мережах