Події

iryna shyrokova vyholosyla vitalne slovo na dni vidkrytykh dverei v universyteti fodzhi00005З нагоди дня відкритих дверей в Університеті Фоджі (Італія) здобувачка ступеня доктора філософії (другого року навчання) Факультету журналістики Ірина Широкова виголосила вітальне слово від українського студентства, яке має можливість навчатися та стажуватися в цьому Університеті. Учасниця академічної мобільності зазначила переваги програми «Еразмус+», що відкриває нові можливості для студентів в аспекті обміну культурним, освітнім та науковим досвідом, а також співпраці університетів для створення соціокультурного простору міжнародної взаємодії.

DSC09984Тиждень на Факультеті журналістики  почався активно. На лекцію до здобувачів 2 курсу освітніх програм «Міжнародна журналістика» і “Журналістика” 25 березня 2024 року завітала Тетяна Шептицька, заступниця директора з наукової роботи Національного історико-меморіального заповідника "Биківнянські могили".

Відбулося нагородження лідерів Факультету журналістики за результатами загальноуніверситетського конкурсу «Лідер року – 2023». Рейтинг репрезентує професійні досягнення науково-педагогічних і наукових працівників за рік роботи. 

Знімок екрана 57520 березня 2024 року відбулася робоча зустріч представників Ради випускників факультету, модератором якої виступила Тетяна Поліщук, заступник декана з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи. Одним з питань було дообрання до складу Ради з-поміж минулорічних випускників рекомендованих кафедрами. Одноголосно були підтримані кандидатури - Сєди Власової, магістра з журналістики, head of creative благодійного фонду savED, головної редакторки науково-популярного видання при Малій академії наук України МАНплатформа та Владислава Власова, магістра з реклами і зв’язків з громадськістю, графічного дизайнера у ТРЦ COSMO MULTIMALL.

Обкладинка ж. ІК вип. 16Електронний науковий журнал «Інтегровані комунікації» Факультету журналістики Київського столичного університету імені Бориса Грінченка включений до Переліку наукових фахових видань України категорії «Б». Відповідне рішення атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України затверджено наказом МОН від 21 лютого 2024 р. №220.

Отримання статусу фахового є важливою сторінкою в історії журналу та відкриває нові перспективи. Тепер у журналі «Інтегровані комунікації» можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора наук, кандидата наук та ступеня доктора філософії в галузі соціальних комунікацій за спеціальністю 061 Журналістика.

Засідання ВР ФЖ 2Відбулось засідання Вченої ради Факультету журналістики Київського столичного університету імені Бориса Грінченка в якому взяли участь 21 представник з числа науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти. Засідання розпочала Голова зборів трудового колективу Факультету журналістики, кандидат педагогічних наук, доцент Яна Фруктова, яка запропонувала відкритим голосуванням обрати лічильну комісію та секретаря Вченої ради.

photo 2024 03 18 16 58 1318 березня 2024 року відбулися Збори трудового колективу Факультету журналістики, що проходили у дистанційному форматі. Делегатами Зборів було обрано виборних представників до складу Вченої ради Факультету:

Сторінка 1 із 83

Факультет у соціальних мережах