Новини «Грінченківської декади»

ekskurs 2Команда ЖИВОГО МІСТА в межах Грінченківської декади йшла своїм туристичним шляхом і проводила онлайн-екскурсію «КИЇВ ЕПОХИ ГРІНЧЕНКА». Це вже третя спроба створити і протестувати мандрівку в умовах обмеженого доступу до об’єктів та аудиторій.

Youthquake 17 грудня 2020 року, в межах Грінченківської декади відбувся захід для студентів 1 курсу спеціальності «Міжнародна журналістика» - «Дискусійний онлайн-хаб для молоді «Youthquake - дипломатія: як ми можемо змінити світ. Досвід Бориса Грінченка». Організаторка: Гондюл Олександра Дмитрівна, викладачка кафедри журналістики та нових медіа.

 

tree 1Зима – це час пити какао, надягати затишні речі, разом наряджати ялинку і зігрівати один одного.Зовсім скоро та чарівна ніч, коли хмари посипатимуть світ білосніжними пластівцями- і відбудеться диво. Незмінним символом цього свята залишається ялинка. У нашому університеті в Інституті мистецтв відбувся конкурс «Новорічної дизайнерської ялинки», в якому взяли участь студенти творчих спеціальностей Університету Грінченка та Університетського коледжу.

Сторінка 1 із 19

Факультет у соціальних мережах