Календар подій

Увага, шановні студенти! У межах Грінченківської декади оголошується конкурс «Grinch SlideFight 2022» - унікальна можливість для кожного випробувати свій power-skill у PowerPoint!
 Увага, шановні студенти!
Poster RZG 18 11 22У межах Грінченківської декади оголошується конкурс «Grinch SlideFight 2022» - унікальна можливість для кожного випробувати свій power-skill у PowerPoint! 
Цьогоріч конкурс повертається до вас, грінченківців, з патріотичною тематикою про особливу Україну для кожного. Ми пропонуємо вступити у віртуальний діалог з Борисом Грінченком, який колись сказав: «Україна! У цьому слові для мене все», надавши власну візуальну відповідь у форматі одного слайду на питання: «А що для тебе Україна?»
Креатив, уява, оригінальний підхід, нестандартність мислення, український дух та вміння клікати мишкою – ваші основні інструменти.
Експертами конкурсу виступатимуть фахівці з візуальних, маркетингових, рекламних та PR-комунікацій. Найкращі дизайнерські рішення студентів отримають призові місця, а інші учасники матимуть шанс позмагатися за глядацькі симпатії в номінації «Вибір студента», у якій переможе обраний шляхом таємного студентського голосування.
Початок приймання робіт з 1 грудня до 7 грудня за посиланням на Google-диску: 
https://drive.google.com/drive/folders/1FbAKhZETWaYCtKSUb91oU9xoSiMhiDl7?usp=sharing
Нехай кожен побачить ТВОЮ Україну!
 

Факультет у соціальних мережах