Календар подій

Національна спілка журналістів України у партнерстві з ініціативою «Трибунал для Путіна» запрошують журналістів, блогерів, викладачів та студентів

Національна спілка журналістів України у партнерстві з ініціативою «Трибунал для Путіна» запрошують журналістів, блогерів, викладачів та студентів, які здобувають журналістський фах, взяти участь у вебінарі, присвяченому темі фіксації воєнних злочинів росії проти працівників медіа.

Захід відбудеться у форматі онлайн 27 жовтня, початок об 11:00.

Для участі в заході просимо зареєструватися – https://bit.ly/3TE1K13

Доступ до вебінару ви отримаєте на вказану при реєстрації електронну пошту.

Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України.

Національна спілка журналістів України – найбільше журналістське об’єднання країни – надає допомогу працівникам ЗМІ, які постраждали через воєнну російську агресію. Зокрема, через мережу Центрів журналістської солідарності НСЖУ підтримуються колеги, які евакуювалися із тимчасово загарбаних територій або із регіонів, де ведуться бойові дії.

Факультет у соціальних мережах