Практичні аспекти вітчизняного комунікативного середовища

raimovВикладачі кафедри журналістики та нових медіа активно долучаються до різноманітних подій культурно-мистецького та наукового життя, цікавляться новинками у сфері медіа та комунікацій.  Так, старший викладач кафедри журналістики та нових медіа Оксана Одаренко 20 січня 2020 року відвідала відкриту лекцію політтехнолога, екс-радника з політичних питань і комунікацій Міністерства охорони здоров'я України та Комітету з питань здоров'я нації Верховна Рада України, директора «НЕТ. Агентство кризових комунікацій», спічрайтера, автора скандалу «київська перепічка» Дмитра Раімова. Захід відбувся в освітньо-інноваційному просторі ЦеХАБ.


Тема лекції «Захист бізнесу і публічних персон від медіа скандалів, інформаційних атак, компроматів. Відбілювання репутації в інтернеті і соціальних мережах». Йшлося про роль соціальних мереж у трансформації політичного та економічного ландшафтів; загрози, зокрема, репутаційні в електронному просторі; можливості захисту репутації бізнесу та публічних персон тощо. Лекція відзначалася креативністю та практичною спрямованістю


Участь у таких заходах є надзвичайно цінним для практико-орієнтованого викладання медійних дисциплін та створює можливості підтримки високого професійного та наукового рівня викладачами.

Факультет у соціальних мережах