Студентку Гуцол Раїсу-Ульяну включено до реєстру експертів з акредитації освітніх програм Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

studentku hutsol raisa uliana 0000127 лютого 2024 року студентку І курсу освітньої програми-професійної «Реклама і зв’язки з громадськістю» Гуцол Раїсу-Ульяну було включено до реєстру експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти за спеціальністю 061 «Журналістика». 

«Можливість долучитися до роботи Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти у якості експерта я розглядаю як важливий крок до зміни і  вдосконалення українського суспільства. І хоча наразі я першокурсниця, я впевнена, що моє прагнення до професійного зростання, бажання змін та патріотизм стануть запорукою успішної участі в ролі експерта. Адже як писав О. Бісмарк – «Ворог  іде туди, де програє вчитель і священик.» – зазначила студентка.

*Відповідно до Додатку 5 до протоколу № 5 (55) від 27.02.2024 (включення  до реєстру експертів з акредитації освітніх програм) здобувач освіти ОП Реклама та зв’язки з громадськістю 1 року навчання Гуцол Раїса-Ульяна включена до реєстру експертів з акредитації освітніх програм серед здобувачів вищої освіти.

Бажаємо успіхів та професійного розвитку! 

Студентку Гуцол Раїс...
Студентку Гуцол Раїса-Ульяна включена до реєстру експертів з акредитації освітніх програм Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

Факультет у соціальних мережах