Доц. Маргарита Нетреба в іспанському університеті прочитала лекцію «Айдентика єдності України»

vypusk

26 травня 2022 року у конференц-залі Sala de Graus Університету Жирони (Іспанія) відбулася відкрита лекція (анлійською мовою) доц. Маргарити Нетреби на тему: «Айдентика єдності України».

Ініціатива була спрямована на студентів бакалаврату з реклами і зв’язків з громадськістю в Університеті Жирони в рамках циклу лекцій-зустрічей «Entre Subjects & Atributs», з національними та міжнародними професіоналами, державними установами та провідними компаніями у сферах комунікації, туризму, реклами, дизайну, маркетингу та аудіовізуального сектору. На лекції також були присутні науково-педагогічні працівники освітньої установи: заступник декана, професор Сільвія Еспіноза Мірабет, асистенти професора Серра Сімон Жорді та  Sebastian Ruiz Cabrera.

Під час лекції, яка супроводжувалася змістовною мультимедійною презентацією, було деталізовано представлено як українські професіонали digital-індустрії та аматори об’єдналися задля перемоги України для створення різних видів медійного користувацького контенту як інформаційний фронт діяв з перших днів вторгнення росії в Україну. Лекторкою було акцентовано увагу на тому, що допомогою медіаконтенту різного жанру, формату, на всіх можливих і доступних мережевих майданчиках українці виборювали і продовжують виборювати свободу своєї держави через музику, поезію, арт-зображення, перфоманси, що стають інформаційною зброєю для донесення правди та елементами формування національної ідентичності. 

Особливою частиною лекції стала презентація студентських ініціатив Університету Грінченка. Грінченківці створюють нові медіапроєкти, щоб протидіяти дезінформації, щоб за допомогою різного контенту психологічно тиснути на ворогів і підтримувати союзників. Після лекції розгорнулася дискусія й рефлексія за участі викладачів і студентів. 

Дякуємо нашому освітньому партнеру за запрошення, плідну співпрацю та підтримку українських освітян.

У Жироні відбулася л...
У Жироні відбулася лекція на тему:
У Жироні відбулася л...
У Жироні відбулася лекція на тему:
У Жироні відбулася л...
У Жироні відбулася лекція на тему:
У Жироні відбулася л...
У Жироні відбулася лекція на тему:

Факультет у соціальних мережах