Від навчання до успіху: досвід наших випускників

reklama 414 листопада в рамках Дня Інституту журналістики кафедра реклами та зав’язків з громадськістю провела майстер-клас «Інновації в рекламі та PR: наш досвід». Успішні випускниці університету Анастасія Дозорцева та Єлизавета Романенко поділились із першокурсниками своїм досвідом професійного зростання.

По завершенні навчання Анастасія заснувала агентство комунікацій «what.PR», а Єлизавета успішно працює прес-секретарем начальника Управління з питань реклами КМДА, КП «Київреклама». Під час майстер-класу випускниці поділились своїм баченням професійного розвитку в сфері реклами та PR. Також згадали цікаві моменти навчання в університеті. Розповіли, чому важливо спробувати себе за обраним фахом ще під час проходження виробничої практики.

Студенти із зацікавленням слухали піднесені розповіді дівчат, ставили безліч запитань, радились. Такі зустрічі завжди проходять в теплій атмосфері. Відкритість, щирість та готовність ділитись своїми успішними кейсами з боку наших випускників надихає студентів розвиватись та отримувати максимум знань під час навчання.

 

 

Факультет у соціальних мережах