Колоквіум до Дня захисника України

kolokvium 110 жовтня 2019 р. в Інституті журналістики відбувся колоквіум “Прото-PR захисників України у XVI – першій чверті ХІХ століття”.

 

Студенти 1-го курсу бакалаврату, майбутні рекламісти і піарники, ознайомилися з поняттям “колоквіум” і провели “пробу пера”, отримали перший досвід у цьому виді навчальної активності. Студенти поділилися з колегами й викладачем своїми знаннями, думками, міркуванням щодо ініціаторів, посередників інформаційного впливу, основних засобів, що використовувалися в XVI – першій чверті ХІХ ст. на території України для підвищення престижності захисту рідної землі від агресорів, для посилення мотивації вояків. Розглянули елементи PR у діяльності гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного, письменника Івана Котляревського, деяких інших діячів того періоду, протягом якого в Україні утверджувалася теза, що перо може бути сильнішим за шаблю.


Ініціатором і модератором колоквіуму “Прото-PR захисників України у XVI – першій чверті ХІХ століття” виступив доцент кафедри реклами та зв’язків з громадськістю Інституту журналістики Ілля Юрійович Афанасьєв. У заході взяли участь близько 70 студентів. Особливо активними учасниками цього навчального заняття виявилися: Юлія Герштун, Марина Крикля, Катерина Кузьменко, Стефанія Куколевська, Крістіна Морозова, Кіріл Овчаренко, Анастасія Подолян, Михайло Рябчук, Юлія Соколан, Оксана Сторощук, Денис Якименко.

Колоквіум до Дня зах...
Колоквіум до Дня захисника України
Колоквіум до Дня зах...
Колоквіум до Дня захисника України
Колоквіум до Дня зах...
Колоквіум до Дня захисника України

 

Факультет у соціальних мережах