Професор Тетяна Кузнєцова, експерт мережі EENCE долучилася до міжнародного проєкту громадянської освіти (Бонн, ФРН)

фБонн17–20 лютого 2023 року професор кафедри реклами та зв’язків з громадськістю Тетяна Кузнєцова взяла участь у міжнародному семінарі «Караван громадянської освіти», що відбувся у Бонні.
Разом з міжнародними експертами з 8 країн вона долучилась до розробки концепції, цілей та основних заходів міжнародного проєкту «Караван громадянської освіти», метою якого є просування громадянської освіти через кращі освітні практики в країнах Східного партнерства.
Учасники зустрічі обговорили основні потреби, виклики та ризики для громадянської освіти, а також можливості для проведення Каравану в країнах Східного партнерства.

Основні освітні заходи проєкту пройдуть на початку осені цього року в Азербайджані, Вірменії, Грузії, Молдові та Україні. Сподіваємося, факультет журналістики також буде долучений до їх реалізації.
EENCE ( Eastern Europe Network for Citizenship Education – Східноєвропейська мережа громадянської освіти) – це мережа організацій та експертів, які сприяють обміну та розвитку знань, навичок та цінностей у сфері громадянської освіти у регіоні Східного партнерства.
Тетяна Кузнєцова є одним із членів та експертів мережі EENCE, бере участь у реалізації міжнародних проєктів та програм цієї мережі.

Факультет у соціальних мережах