Цикл гостьових лекцій для бельгійських студентів

114 березня 2024 року на запрошення Брюсельської школи журналістики та комунікацій магістрам освітньої програми «Стратегічні комунікації» розпочато цикл онлайн-лекцій та воркшопів англійською мовою в режимі відеоконференції на платформі «Zoom». Запрошеним лектором виступила наша доцентка Маргарита Нетреба, гарант освітньо-професійної програми 061.00.02 «Реклама і зв’язки з громадськістю».
Спікерка Маргарита Нетреба є експерткою з візуалізації, скрайбінгу, тренеркою з медіаграмотності, дослідницею, дизайнеркою освітніх заходів та членкинею Національної спілки журналістів України.

На першій онлайн-сесії лекторка прочитала лекцію на тему "Presentation Design: How to create effective presentations in half the time". Під час лекції магістранти розглянули специфіку презентаційного дизайну, оптимальну структуру презентацій, від якої залежить успішність виступу. Також було висвітлено найважливіші аспекти візуалізації та надано алгоритм створення оригінальних та ефективних слайдів.
Друга частина онлайн-сесії була у форматі брейншторму, на якій магістранти активно працювали над генерацією ідей для брендів, використовуючи віртуальні картки та різноманітні креативні інструменти та графічні техніки.
Велика подяка бельгійським колегам за запрошення та можливість брейнштормити зі студентством. Це важливий крок у нашому спільному професійному розвитку та міжнародній співпраці!

Цикл гостьових лекці...
Цикл гостьових лекцій для бельгійських студентів
Цикл гостьових лекці...
Цикл гостьових лекцій для бельгійських студентів

Факультет у соціальних мережах