На засіданні кафедри обговорено новий Стандарт вищої освіти зі спеціальності 061 Журналістика для другого (магістерського) рівня вищої освіти

na zasidanni kafedry obhovoreno novyi standart vyshchoi osvity druhoho mahisterskoho rivnia haluzi znan 06 zhurnalistyka0000121 березня 2023 р. відбулося засідання кафедри, на якому завідувач кафедри, професор Новохатько Л.М. поінформував, що наказом Міністерства освіти і науки України № 994 від 8 листопада 2022 р. затверджено новий Стандарт вищої освіти підготовки магістрів за спеціальністю 061 Журналістика. Доц. Ілля Афанасьєв, гарант цієї освітньої програми, охарактеризував основні риси та новітні аспекти цього документу, поінформував про його авторський колектив. Також він зазначив, що прийняття цього документу вимагає від колективу кафедри низки кроків організаційного характеру, зокрема щодо обговорення цього стандарту зі стейкхолдерами, роботодавцями, випускниками магістратури минулих років, а також із нинішніми здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня.

У обговоренні взяли участь професор Кузнецова Т.В., доценти Афанасьєв І.Ю., Бєлофастова Т.Ю., Вернигора С.М., Нетреба М.М., ст. викладач Ужанська Т.І., викладач Сінько А.С.

За підсумками обговорення прийнято рішення провести у квітні ц.р. опитування нинішніх здобувачів магістерського рівня освіти ОП «Реклама і зв’язки з громадськістю», а також випускників минулих років (відповідальні проф. Новохатько Л.М., доц. Афанасьєв І.Ю.), а також організувати та провести в квітні ц.р. зустріч викладачів кафедри з роботодавцями та випускниками магістратури минулих років з метою обговорення нового Стандарту підготовки магістрів, необхідних змін до навчального плану та інших компонентів ОП (відповідальні проф. Новохатько Л.М. і доц. Афанасьєв І.Ю.).

Факультет у соціальних мережах