Гостьова лекція доц. Маргарити Нетреби для студентів Національного університету «Києво-Могилянська академія»

397932772 1482781462265927 4979904932408325346 n30 жовтня 2023 року на запрошення колег з Національного університету «Києво-Могилянська академія» доцентка Маргарита Нетреба, гарант освітньо-професійної програми «Реклама і зв’язки з громадськістю» прочитала гостьову лекцію для студентів освітньої програми «Зв’язки з громадськістю» на тему «Презентації як мистецтво або слайди на мільйон».

Маргарита Нетреба поділилася своїми знаннями і досвідом в створенні  презентацій медіапродуктів. Серед ключових аспектів її виступу були:

  • Презентація як мистецтво: Доцентка детально розказала, як перетворити звичайну презентацію на шедевр та розкрила секрети того, як зробити презентації запам'ятовуваними та переконливими.
  • Простий алгоритм створення оригінальних презентацій: Лекторка надала студентам прості і ефективні кроки для створення унікальних слайдів.
  • Типові помилки в презентаціях: Маргарита наголосила на найпоширеніших помилках, які роблять при створенні презентацій, і як їх уникнути.
  • Арсенал інструментів для створення крутих слайдів: Студенти дізналися про корисні інструменти і ресурси для створення крутих презентацій.

Лекція завершилася відкритою дискусією, під час якої Маргарита відповідала на запитання учасників та ділилася своїми інсайтами.

Ця гостьова лекція є зразковою практикою міжуніверситетської співпраці та можливістю обміну знаннями та досвідом серед професіоналів медійної сфери.

4ukr

Факультет у соціальних мережах