Тренінгова програма «Act on Democracy» (Данія-Польща) – враження першокурсниці

treninhova prohrama act on democracy03

З 24 по 28 березня 2023 року студентка 1 курсу групи РЗГб-1-22-4.0д Олександра Івон взяла участь у «Act on Democracy» — чотириденному тренінгу для 30 представників активної молоді з України та Данії у польській культурній столиці — Кракові. Попередньо кожен учасник проходив 2 етапи відбору для того, щоб мати змогу представляти свою країну, громадську організацію та здобути новий досвід.

Основною ідеєю заходу було отримання практичних навичок у командотворенні та плануванні проєктів, знань щодо побудови ефективної комунікації між різними групами населення і, звичайно, нетворкінг. Данські делегати знайомили українців із прикладами успішних заходів, спрямованих на об'єднання людей і розвиток конкретних напрямів у суспільстві: політичної обізнаності, культурної свідомості, якісної взаємодії, освітнього руху та інших. У свою чергу українці ділилися досвідом волонтерства й акумуляції сил, розповідали про діджиталізацію країни та підтримку стартапів, громадянський рух і покращення демократичної системи. 

«Цей обмін навичками, інформацією неабияк важливий. Обидві сторони відкривали для себе щось нове, шукали шляхи подолання викликів, а також презентували частинку культури регіону кожного учасника. Ми надихалися і надихали, що, на мою думку, було найголовнішою метою «Act on Democracy» — енергія, з якою ми повернемося додому і будемо творити зміни" — говорить студентка. 

 

Проєкт відбувся за підтримки DUF, Українсько-Данського дому та спонсорів. 

ТРЕНІНГОВА ПРОГРАМА ...
ТРЕНІНГОВА ПРОГРАМА
ТРЕНІНГОВА ПРОГРАМА ...
ТРЕНІНГОВА ПРОГРАМА
ТРЕНІНГОВА ПРОГРАМА ...
ТРЕНІНГОВА ПРОГРАМА

 

Факультет у соціальних мережах