Розмова про професію: гостьова пара піарниці видавництва «Віхола»

rozmova pro profesiiu hostova para piarnytsi vydavnytstva vikhola 129 березня 2023 року відбулася гостьова лекція піарниці видавництва «Віхола», нашої випускниці бакалаврату та студентки магістратури Валерії Савотіної для студентів 3 курсу, які вивчають теорію і практику PR та маркетинг у видавничій справі. Валерія щиро і натхненно розповідала про «роботу мрії»: організацію і проведення презентацій, роботу зі ЗМІ та блогерами, про свої досягнення і невдачі як книжкової піарнииці. Онлайн-зустріч відбувалась у форматі діалогу: студентам цікаво було дізнатися як про роботу видавництва, так і отримати поради щодо пошуку роботи.

Ось кілька відгуків:
«Дякуємо за гостьову пару, було дуже цікаво! Уся "внутрішня кухня" видавництва, та ще й від випускниці — це best of the best! (Федченко Дарина);
«Дуже цікаво звичайні лекції та семінарські "розбавляти"такими парами. Так ми і цікаві нестандартні особливості роботи у видавництвах дізнаємося, і обговорюємо безпосередньо практичний досвід того, що вивчаємо» (Рудківська Марія);
«Дякую. Було дуже цікаво послухати та дізнатися про роботу у видавництві від нашої випускниці. Дуже сподобалась зустріч» (Беньковський Микита)
«Дуже імпонувало те, що лекторка молода і на одному вайбі з нами!) це притягує) все було чітко, ґрунтовно та цікаво дякуємо!» (Волошин Аліна)
«Було цікаво почути про професію на реальних прикладах та отримувати розлогі відповіді на питання. Дуже вдячна за цю лекцію)» (Валько Ірина)
«Дуже затишна зустріч. Багато корисного. Все в дуже доступній формі. Давно слідкую за Валерією у соцмережах, тож було цікаво поспілкуватися з нею майже віч на віч» (Зуб Тетяна)
«Було неймовірно корисно та цікаво!» (Мигитко Дар’я)
«Цікава була зустріч, бо завжди цікаво дізнаватися про роботу видавництв ізсередини!» (Бурлачук Юлія);
«Неймовірно цікава та захоплююча гостьова пара. Отримали величезну кількість цікавої ексклюзивної інформації» (Грищук Катерина)

Розмова про професію...
Розмова про професію: гостьова пара піарниці видавництва «Віхола»
Розмова про професію...
Розмова про професію: гостьова пара піарниці видавництва «Віхола»

Факультет у соціальних мережах