«Міжнародні медіа та цифрові комунікації» - нова магістерська програма на Факультеті журналістики Університету Грінченка

OPP MJ 2023Рішенням Вченої ради Київського університету імені Бориса Грінченка затверджено нову магістерську освітньо-професійну програму «Міжнародні медіа та цифрові комунікації» зі спеціальності 061 «Журналістика».
Університет розширює можливості для вступників та дбає про якісне забезпечення підготовки фахівців. Цьому рішенню передувала плідна співпраця науково-педагогічного складу кафедри міжнародної журналістики, фахівців- практиків, роботодавців та студентів.

Опанувавши сучасні дисципліни, випускники стануть: конкурентоздатними фахівцями з високим рівнем професійної компетентності, соціальної відповідальності у сфері міжнародних медіа та цифрових
комунікацій і з навичками майбутнього.
З-поміж трендових дисциплін майбутні магістри вивчатимуть:

  • глобальний медіапростір у цифрову епоху;
  • державні стратегічні медіакомунікації;
  • медіакультуру в глобалізованому світі;
  • управління медіапроєктами.

Випускники матимуть різні можливості працевлаштування у:

  • міжнародних редакціях;
  • сфері стратегічних медіакомунікацій;
  • системі державного іншомовлення.

Реалізації можливостей здобувачів освіти магістерської програми «Міжнародні медіа та цифрові комунікації» сприятиме членство Факультету журналістики у двох міжнародних асоціаціях – у Європейській асоціації комунікативних досліджень та освіти (European Communication Research and Education Association) та Європейській асоціації підготовки журналістів (European Journalism Training Association). 

З новою магістерською освітньо-професійною програмою «Міжнародні медіа та цифрові комунікації» можна ознайомитися переглянувши відеоролик.

 

Перелік необхідних документів для вступу

 

Електронна пошта для консультацій: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Факультет у соціальних мережах