Грант на навчання у Вищій школі Media & Production групи «1+1 медіа»

Вища школа Media & Production групи «1+1 медіа» проводить конкурс на отримання гранту на безкоштовне навчання. Перемога дозволить опанувати курс «Майстерність практичного монтажу» і повністю покриє оплату занять для переможця. Учасник, який посяде друге місце, отримає знижку 50% на навчання, третє – 20%.

Долучитися до конкурсу на отримання гранту зможе кожен охочий. Для участі у ньому необхідно виконати тестове завдання – зібрати серію із 10 фото на будь-яку тематику і 10 фото на тему «Час». Останнє обов’язково має бути різних планів, а саме – загальний план, середній,  крупний, макро.  Власні підбірки учасники повинні надсилати на еmail-адресу Вищої школи Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з позначкою «Грант». Заявки всіх претендентів грантодавець розглядає і оцінює самостійно.

Роботи приймаються з 25 квітня по 7 травня 2018 року. Для отримання додаткової інформації можна звертатися за телефонами вказаними на сайті Вищої школи у розділі «Контакти».

Навчання на курсі «Майстерність практичного монтажу» розпочнеться 19 травня. У рамках програми тренери та куратори навчать та нададуть можливість освоїти таку креативну професію, як режисер монтажу, а також познайомлять із «секретами» та прийомами професіоналів цієї сфери. Теоретична частина включатиме вивчення основ монтажу на основі переглядів фільмів, дослідження режисури монтажу сцен світового кінематографу, аналізуючи еволюцію монтажних інструментів та мови кіно. Також вивчатимуться закони монтажу та порушення їх у сучасному кінематографі й на телебаченні. Практика буде складати 50% навчання і проходитиме у студіях ТСН, Сніданок з 1+1 та на сучасному обладнанні й програмному забезпеченні групи «1+1 медіа». У процесі навчання кожен студент зможе створити власне портфоліо.

П'ять кращих випускників курсу будуть запрошені на роботу та працевлаштовані в 1+1 медіа.

«Монтаж − це завжди пошук нових форм і прийомів, нового простору та неповторного часу/миті. Саме тому у тестовому завданні для мене важливо побачити як людина композиційно відчуває простір та час, а щоб зробити висновки достатньо 10 фото для кожної добірки. Серед заявок учасників я не шукатиму ідеальні роботи, адже тоді немає шляху для росту. Надаватиму перевагу тим, кому є чому вчитися аби стати професіоналом», − коментує Ольга Михальченко, куратор курсу «Майстерність практичного монтажу», керівник відділу технічної підтримки та постпродакшн, 1+1 Продакшн.

Відео про курс: https://www.facebook.com/school.1plus1/videos/1783596335041160/

Факультет у соціальних мережах