Дорогі випускники Інституту журналістики!

Креативність і талановитість студентів Інституту журналістики неодноразово підтверджувались перемогами у різних конкурсах, фестивалях та олімпіадах.

За роки навчання студенти кафедри реклами та зв’язків з громадськістю долучилися до організації та проведення форуму з питань інформаційно-комунікаційної безпеки та щорічного Всеукраїнського конкурсу «Перший раз в PR-клас», були волонтерами в спортивно-благодійній акції «Пробіг під каштанами»; працювали у ЗМІ та були прийняті до Національної спілки журналістів України; стали переможцями Професійного конкурсу із фаху «Кращий студент дизайнер Києва», сприяли популяризації освітніх програм Інституту журналістики та Університету Грінченка, просували проекти «З Києвом і для Києва», «Акме та спортивні досягнення Університету», активно долучалися до освітніх та культурних програм, були чудовими координаторами.

Випускники кафедри журналістики та нових медіа відзначилися тим, що здобули ІІ місце на Всеукраїнській конференції стартапів, брали участь та перемагали у Всеукраїнській олімпіаді з журналістики, стали переможцями Професійного конкурсу з фаху «Кращий студент медійник Києва»; долучилися до видання журналу «Епістолія»; знімали та висвітлювали події Майдану та на Сході країни; працювали у видавничому центрі Університету Грінченка, є практикуючими радіо- та тележурналістами. Студенти також є співробітниками НМЦ тележурналістики «А-студія», де вони змогли реалізувати власні проекти, зокрема інформаційну програму «Комунікабель», краєзнавчий портал «Живе місто», проект «Словопис».

Випускники кафедри видавничої справи – члени наукового гуртка «Креативна наука», учасники Всеукраїнських студентських науково-практичних конференцій, призери Всеукраїнської студентської олімпіади. Крім того, студенти активно долучалися до організації Всеукраїнського блогер-фесту «Smart Blog» та Всеукраїнського фестивалю буктрейлерів та промороликів «Book Fashion»; брали участь у VІІ Міжнародному фестивалі «Книжковий Арсенал».

Випускники кафедри бібліотекознавства та інформології творчі, ерудовані та креативні. Протягом років навчання активно брали участь у міжнародних та всеукраїнських студентських науково-практичних конференціях і конкурсах. Особливо пишаємося студентами, які ще під час навчання почали працювати за фахом у таких відомих колективах як Державна науково-педагогічна бібліотека України імені В.О.Сухомлинського та Публічна бібліотека імені Лесі Українки м. Києва.

Мають неабиякі досягнення і представники студентської ради Інституту журналістики, які блискуче організували фестиваль першокурсників «Ось ми які!» та конкурс «Міс Інституту журналістики 2017»!

Сердечно вітаємо Вас, дорогі випускники, та бажаємо Вам успішної професійної кар'єри,

фахових здобутків, постійного самовдосконалення та непохитно вірити у свій успіх та у свою велику мету!

Будьте гідними професії та своєї країни!

 

Щиро ваш Інститут журналістики!

Факультет у соціальних мережах