Відкрита лекція Любові Цибульської на тему «Дезінформація і пропаганда: російський слід»

 

У п’ятницю, 16 жовтня 2020 р. о 16:50 відбудеться відкрита лекція Любові Цибульської
на тему «Дезінформація і пропаганда: російський слід» в онлайн-платформі «Zoom». 

l cibulska

Долучитися Ви можете за посиланням: https://us04web.zoom.us/j/78568162768?pwd=clIzSDlhS2ZyNHN3T0prZ3hLQkIrQT09 

Пароль: 2020

 

Довідково: 

Любов Цибульська – керівниця Групи з аналізу гібридних загроз Українського кризового медіа-центру.

Освіта: Інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка; Факультет психології Київського Міжнародного Університету. 

Професійний шлях: З 2004 до 2013 Любов працювала на низці українських телеканалів (ТОНІС, ICTV, ІНТЕР) як журналістка, редакторка, сценаристка.  

З початку 2015 до травня 2019 року працювала радником зі стратегічних комунікацій Начальника Генерального Штабу Збройних Сил України Віктора Муженка. Серед основних напрямків роботи – розробка комунікаційної стратегії ЗСУ, розробка рекламних кампаній для ЗСУ, популяризація контрактної служби, підвищення обізнаності населення про російсько-українську війну, координація створення бойової аналітики Генеральним Штабом про ключові битви між Україною та Росією, починаючи з 2014-го року. 

2016 – 2017 – керівник прес-служби Віце-прем’єр-міністра з європейської та євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе. 

З 2018 і дотепер - Керівник Групи з аналізу гібридних загроз Українського кризового медіа-центру. Вивчення російських інформаційних операцій в Україні та на Заході, комунікація висновків роботи Групи на міжнародних конференціях/самітах/форумах. 

Факультет у соціальних мережах