Анастасія Майорова

На зображенні може бути: 1 особа та текстЗакінчила магістратуру за спеціальністю журналістика у 2022 році. Це було професією моєї мрії з 12 років, тому коли вступала в університет – інших спеціальностей для мене не існувало.

На першому курсі почала практикуватися у написанні матеріалів для «Грінченко-Інформ», тоді ж були перші відеороботи в «Астудії» та радіопроби на «Радіо BG». На другому курсі проходила практику на радіо «Суспільне» і після практики залишилася працювати кореспондентом суспільно- політичних новин. Працювала спецкором в газеті «Україна Молода», відвідувала презентації, театральні вистави, концерти та писала матеріали в розділ «Культура».

З 2020 року працюю журналістом у ЗМІ «Громадський ревізор». Ведуча прямих етерів, авторських матеріалів, авторка матеріалів для газети, кореспондент сюжетів, беру інтерв’ю у посадовців та експертів, після початку повномасштабного вторгнення знімали про деокупацію населених пунктів Київщини, проводимо збори для наших захисників (зібрали понад 2 млн грн, купляли та відвозили автівки, мавіки, теловізори бійцям на передову).

 

Факультет у соціальних мережах