Анастасія Норіцина

noricyna 1Анастасія Норіцина ведуча 24-го Каналу. У прямому етері веде програми Норіцина Live, де аналізує суспільно-політичні події разом із експертами, народними депутатами та іншими спікерами.

Авторка та ведуча аналітично-сатиричної програми "Обережно! ЗОМБОЯЩИК". Анастасія розбирає на молекули російське телебачення з метою протидіяти дезінформації, викривати російські фейки,noricyna 2 показувати, якими темами маніпулюють пропагандисти.

Авторка та ведуча проєкту «Лицеміри без міри». У цьому проєкті Анастасія показує як російська «еліта» використовує росіян заради досягнення своїх цілей. Як діти, дружини та чоловіки «верхівок Кремля» насолоджуються життям у той час, як їхні співвітчизники пачками помирають на війні в Україні.

Кар’єрний шлях розпочала у 2017 році зі стажування на провідному, на той час, інформаційному каналі «112 Україна». Цей телеканал і став першим місцем роботи. Спочатку працювала журналістом на проекті надзвичайних (кримінальних) новин. Потім редактором ранкового шоу. Як підкреслює сама Анастасія, звільнилася у листопаді 2018 року, через зміну інформаційної політики каналу (в ефірі почастішали згадки про «ОПЗЖ» та Віктора Медведчука).  

З березня 2019 працювала журналістом на проекті журналістських розслідувань. Підготувала та випустила десятки сюжетів на антикорупційну тематику. Брала інтерв’ю у посадnoricyna 3овців та експертів. 

З червня 2020-го до лютого 2023-го працювала на телеканалі “Апостроф ТВ”. Спочатку журналістом у департаменті новин. Потім спеціальним парламентським кореспондентом у Верховній Раді, а з червня 2022-го - ведучою прямих етерів LIVE.

Факультет у соціальних мережах