Конкурс студентських робіт «Збірна України з футболу очима студентів»

629Федерація футболу України разом з Асоціацією спортивних журналістів України оголошує конкурс студентських робіт «Збірна України з футболу очима студентів».

 

До конкурсу запрошуються студенти бакалаврату та магістратури відділень та факультетів журналістики вищих навчальних закладів країни. На конкурс приймаються роботи українською мовою.

Мета конкурсу – привернення уваги молоді до виступів національної збірної України з футболу, пропагування спорту та здорового способу життя серед молоді.

Відбірковий тур пройде в період з 1 до 20 лютого 2017 року. У цей період Оргкомітет конкурсу прийматиме заявки та роботи у номінації «Найкраща публікація» (для друкованих та Інтернет-видань).

Заявка на участь і матеріали (від 1 до 3-х) приймаються електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Закінчення терміну прийому заявок – 20 лютого 2017 року (00:00).

З Положенням про Конкурс та вимогами до матеріалів ви можете ознайомитися на сторінках www.ffu.org.ua  та www.uspa.com.ua.

Список фіналістів конкурсу буде визначений не пізніше 23 лютого 2017 року і публікуватиметься на сайтах Федерації футболу України та Асоціації спортивних журналістів України.

Головний приз конкурсу – автор/ка головного призу поїде на виїзний матч національної команди до Хорватії 24 березня і працюватиме на ньому у складі групи українських журналістів, котрі висвітлюватимуть цей матч. Ще троє призерів отримають можливість поїхати на матч автобусом разом з уболівальниками збірної.

Найкращі матеріали будуть опубліковані на веб-сайті ФФУ, Національної команди України у Фейсбуці з хештегом #ЗбірнаКонкурсЖурналістів та сайті АСЖУ.

Нагородження переможців почесними грамотами відбудеться під час щорічного свята спортивних журналістів «Підсумки спортивного року» за версією АСЖУ.

Джерело: Асоціація спортивних журналістів України

 

Факультет у соціальних мережах