Відкриття студентської фотовиставки "СВІТ НАВКОЛО НАС АБО ДРУГИЙ РІК ВІЙНИ"

15 11stud fotovys1415 листопада 2023 року з нагоди святкування Дня Факультету журналістики відбулося відкриття ФОТОВИСТАВКИ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ЖУРНАЛІСТИКИ "СВІТ НАВКОЛО НАС АБО ДРУГИЙ РІК ВІЙНИ".

Відкривав виставку Роман Ратушний, викладач дисципліни "Фотожурналістика".

"На превеликий жаль і біль російсько-українська війна триває і, безумовно, ця тема не могла обминути творчий доробок нашої молоді. Окрім, здавалось би, безтурботних життєрадісних фотознімків, досить часто ще можна зустріти сюжети пов’язані з воєнними буднями. І це зрозуміло, адже ми всі чекаємо нашої перемоги й закінчення цього жахіття, яке принесли Україні росіяни. Але всупереч незгодам, оптимізм і глибока віра присутні у всіх роботах студентів.

Хочеться побажати молодим і, безперечно, талановитим авторам подальших творчих здобутків і професійного становлення", - Роман Ратушний, куратор фотовиставки, член спілки фотомистецтва України і AFIP.

На заході були також присутні декан Факультету журналістики Галина Горбенко, завідувачка кафедри журналістики та нових медіа Інга Погребняк, кримський журналіст, що переслідувався Росією за професійну діяльність, співробітництво з незалежними світовими і українськими ЗМІ, оглядач Радіо Свобода (проект Крим.Реалії) Микола Семена, студенти, викладачі та інші гості, запрошені на святкування Дня Факультету журналістики.

Цікаво було послухати авторів фоторобіт, студентів 2 курсу ОП "Журналістика", котрі своїми обʼєктивами зафіксували реалії воєнного часу.

Експозицію можна переглянути за адресою вул. Левка Лукʼяненка, 13Б біля Студентського офісу, а також згодом – в електронному форматі!

Фотовиставка 2023

Факультет у соціальних мережах