Вітаємо магістрантів — авторів наукових публікацій 2023 року!

Наукова робота молоді ДДУВСПродовжуємо підбивати підсумки 2023 року — цього разу щодо наукових здобутків здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, ОП «Реклама і зв’язки з громадськістю».  Четверо магістрантів цієї програми виступили в 2023 р. авторами 6 публікацій у наукових виданнях!  

Це — здобувачі 2022–2023 рр. навчання Валерія Снопкова, Владислав Власов і Владислав Сопрун, а також першокурсник, здобувач 2023 р. навчання Михайло Рябчук.

Звісно ж, не всі наукові, дослідницькі, креативні пошуки магістрантів знайшли своє відображення в наукових публікаціях, багато зрілої аналітики було помічено й відзначено членами екзаменаційної комісії на захисті кваліфікаційних (магістерських) робіт у грудні 2023 року.

Ще більше результатів аналітичної, наукової роботи магістрантів було продемонстровано в 2023 р. на численних конференціях, на яких виступали здобувачі цієї освітньої програми: Міжнародна науково-практична конференція «Бренд-комунікації: проблеми і рішення» (В.Власов, В.Сопрун, А.Кравченко), Міжнародна онлайн-конференція студентів, аспірантів, молодих учених та практиків «Креативні індустрії: сучасні тренди» (С.Амдур, В.Власов, А.Кравченко, В.Снопкова, В.Сопрун).

А поки автори — переважно, випускники магістерської програми 2023 р. — можуть трішки «перепочити на лаврах», їхні наступники готують свої наукові публікації. Зокрема й здобуваючи нові враження, знання, досвід за програмами академічної мобільності. Наприклад, восени 2023 р. таку програму пройшли в Латвійському університеті (м. Рига, Латвія)  магістрантки обох груп ОП «Реклама і зв’язки з громадськістю», сформованих у 2022 і 2023 рр.: В.Снопкова (2022 р. вступу), А.Подолян, В.Скіпор (2023 р. вступу).

Факультет у соціальних мережах