Майстер-клас від професіонала-практика для бакалаврів кафедри

hostova lektsiya vid profesionala praktyka 14 квітня 2023 року у рамках дисциплін «Сучасні digital-технології в рекламі та PR» та  «Сучасні digital комунікації» відбулася гостьова лекція на тему «Створення професійних комьюніті як складова PR» в онлайн-форматі із запрошеною піарницею, ком’юніті-менеджеркою в освітньому середовищі для бізнесменів компанії Big Money University — Яною Алексанян. 

Послухати про досвід, цікаві кейси і професійні поради від фахівчині охоче доєдналися викладачі,  бакалаври та магістри освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськість». 
Під час лекції, яка супроводжувалася мультимедійною презентацією, було деталізовано питання: хто такий ком’юніті-менеджер, які його основні завдання  та як можна оцінити ефективність його роботи. 
“Ми об’єднуємо бізнесменів в професійне ком’юніті  для спілкування, розвитку та співробітництва. Тому моя роль — модерувати взаємодію учасників ком’юніті: знайомство, інтеграцію, комунікацію, обмін досвідом. Коли робота виконується постійно та професійно, роль ком’юніті-менеджменту залишається непомітною. Але якщо забути про важливість спрямування енергії в цей напрямок, жодне співтовариство не зможе існувати довго” -  каже лекторка.
Лекція викликала жваве обговорення та значну кількість запитань у студентів і долучених гостей.  
Усі слухачі отримали від зустрічі неймовірну користь, позитивні емоції від спікерки, розгорнуті відповіді на запитання, а головне натхнення більше навчатися і працювати, завдяки яскравому прикладу Яни Алексанян, яка отримує шалене задоволення від своєї професії. 
Щиро дякуємо Яні Алексанян за досвід, який є безцінним для наших майбутніх професіоналів!
З нетерпінням чекатимемо на наступні зустрічі!

 

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ВІД ...
ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ВІД ПРОФЕСІОНАЛА-ПРАКТИКА
ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ВІД ...
ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ВІД ПРОФЕСІОНАЛА-ПРАКТИКА
ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ВІД ...
ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ВІД ПРОФЕСІОНАЛА-ПРАКТИКА
ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ВІД ...
ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ВІД ПРОФЕСІОНАЛА-ПРАКТИКА

Факультет у соціальних мережах