Контакти

(044) 485-21-19

 kmj.fj@kubg.edu.ua

м.Київ, вул. Левка Лук'яненка,13-Б, каб. 117

Google-Scholar-logo Профіль кафедри у Google Scholar

fb iconПрофіль кафедри у Facebook

Майстер клас з академічної доброчесності для майбутніх журналістів

maister klas z akad dobr dlia maib zhur0000210 листопада 2023 року для здобувачів освітніх програм спеціальності «Журналістика» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти співробітниками бібліотеки Університету Грінченка було проведено майстер клас «Академічна доброчесність: практичні кейси».

Під час зустрічі завідувачка відділу Анастасія Литвинова розглянула питання, пов’язані з академічною доброчесністю, академічним плагіатом та способами їх запобігання. Фахівчиня розповіла про перевірку бакалаврських та магістерських робіт за допомогою сервісу StrikePlagiarism та продемонструвала покрокові дії щодо завантаження робіт в систему. Присутні на зустрічі керівники кваліфікаційних робіт — викладачі Факультету журналістики — також отримали корисні поради з приводу формування експертного висновка за допомогою сервіса StrikePlagiarism.

Завідувачка відділу інформаційних технологій бібліотеки університету Тамара Ростовцева ознайомила присутніх із сервісом для перевірки робіт на плагіат — Unicheck. Продемонструвала можливість реєстрації та безкоштовної перевірки, правила цитування в роботах та надала допоміжні матеріали цього сервісу, що полегшують працю студентам, викладачам і науковцям. Також спікер поділилась практичним досвідом та проблемами, з якими стикалась під час перевірок робіт.

Майстер клас з акаде...
Майстер клас з академічної доброчесності для майбутніх журналістів
Майстер клас з акаде...
Майстер клас з академічної доброчесності для майбутніх журналістів

4 ціль

Факультет у соціальних мережах