Контакти

(044) 485-21-19

 kmj.fj@kubg.edu.ua

м.Київ, вул. Левка Лук'яненка,13-Б, каб. 117

Google-Scholar-logo Профіль кафедри у Google Scholar

fb iconПрофіль кафедри у Facebook

Олена Даниліна у проєкті Українського кризового медіацентру «Навколо книги»

06 09Викладачі кафедри міжнародної журналістики реалізують себе не лише в університетських аудиторіях і науковій сфері, а й у творчості.
6 вересня 2023 року доцент кафедри Олена ДАНИЛІНА взяла участь у проєкті Українського кризового медіацентру «Навколо книги». У розмові з автором проєкту Ігорем Стамболом пані Олена розповіла про свою творчу діяльність, про книги, які вже вийшли друком. Зокрема про книгу «Школа янголів», яка складається з 12 історій про кохання і дружбу, віру й зневіру, підтримку й самотність, про людей і янголів, про реальність і магію.

Головні герої книги — Купідон і Ангеліна — за наказами Зевса (а іноді — й за власним бажанням) поєднують самотніх людей. Кожна з 12 історій — окрема пригода учнів Школи янголів, які зростають і отримують новий рівень доступу до роботи на Землі.
Також розмова точилася про книгу «Шлях до перемоги: історії незламності», яка вийшла друком у серпні цього року.
«Шлях до перемоги: історії незламності» — це спільний проєкт, який об’єднав майже 50 авторів з різних куточків України. Кожен із нас переживає свою унікальну історію. Водночас ця історія незламності може бути важливою ще для когось. Книга якраз і створена для того, щоб підтримати інших людей. Особливо тих, хто зараз перебуває в складній ситуації. Це історії виходу з окупації, з-під обстрілів, історії втрат, яких під час війни дуже багато, а також історії перемоги над собою. Всі вони надихають і підтримують, хоча деякі дуже болючі» — поділилася Олена.

Факультет у соціальних мережах