Вікторія Заіка

viktoriia zaika03Провідний фахівець зі зав’язків з громадськістю та пресою НМЦ інформаційно-рекламної та профорієнтаційної діяльності Університету Грінченка.
Першим кроком на зустріч омріяному фаху стало навчання у Медіашколі Університету Грінченка (2017 та 2019 роки). А вже у 2023 році на сцені рідного корпусу я забирала свій диплом бакалавра спеціальності «Журналістика» та продовжила шлях у рідній Alma mater на магістерській освітній програмі «Міжнародні медіа та цифрові комунікації».

За період навчання неодноразово брала участь в різних проєктах, науковихviktoriia zaika02 конференціях з міжнародною участю, всеукраїнських конкурсах, де виголошувала доповіді, посідала призові місця та займалась волонтерською діяльністю. Журналістика — це не лише про тексти та письмо, а набагато ширша галузь, де можна нескінченно розвивати свої таланти. 

Захопилася фотомистецтвом з 2021 році, коли була фотографом університетської футбольної збірної та писала матеріали для порталу Футбольної асоціації студентів Києва.
viktoriia zaika01А з 2022 року і донині працюю в НМЦ інформаційно-рекламної та профорієнтаційної діяльності Університету Грінченка. Всі отримані знання під час навчання активно застосовуються на практиці: фотозйомка, ведення соціальних мереж та комунікація з представниками ЗМІ.
У межах навчання проходила практику на радіо «Hromadske». Неоціненний досвід роботи з майстрами слова лише позитивно вплинув на моє професійне зростання.
Щиро вдячна Київському столичному університету імені Бориса Грінченка за можливість стати частинкою грінченківської родини, знайти однодумців і близьких по духу осіб, поділяти з ними цінності та з гідністю служити Людині, Громаді, Суспільству!

 

Факультет у соціальних мережах