Владислав Дунаєнко

Дунаєнко01Закінчив бакалавріат Інституту журналістики в 2019 році за спеціальністю «журналістика». Вже з 2-го курсу практикувався в українських виданнях та телеканах. Від початку обрав тематику спорту. Працював журналістом та редактором на найбільшому спортивному сайті України Tribuna.com, журналістом на суспільному телебаченні UA:Перший. З 2020 року член Міжнародної асоціації спортивних журналістів та випускник трьох навчальних програм, остання з яких проходила в Швейцарії. 

24 лютого 2022 знаходився у відрядженні в Іспанію на матчі національної збірної з баскетболу. Повернувся до України, прийняв військову присягу та став військовослужбовцем. Паралельно продовжив висвітлювати війну в Україні на світову аудиторію — виходив в прямий ефір на американське телебачення Fox News, друкувався в австрійському Kurier, німецьких, люксемубурзьких та інших європейських щотижневиках. В датському Berlingske виходила серія матеріалів у форматі бойового щоденника. В листопаді 2022 представляв Україну на світовому Конгресі спортивних журналістів в Римі, виступав з темою війни в Україні. 
В жовтні 2023 наказом Головнокомандувача переведений з бойової бригади до Міністерства оборони України. Помічник з комунікаційних питань заступниціДунаєнко02 Міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерини Черногоренко.

Факультет у соціальних мережах