Анастасія Грубрина

IMG 6787Сьогодні Анастасія є студенткою 3 курсу спеціальності 061 Журналістика, освітня програма «Міжнародна журналістика» та ділиться своєю історією успіху пов’язану з Київським університетом імені Бориса Грінченка.
«З дитинства я знала, що хочу бути журналісткою. В дитячому садку я знімала жартівливі репортажі, а в школі відточувала майстерність написання художніх та публіцистичних текстів».

Анастасія вже рік працює в українській медіакомпанії Starlight Media на посаді редакторки сайту «Вікна-новини» Вона завжди знала, ким хоче бути в цьому житті та яким є її покликання, тому і обрала для вступу Університет Грінченка.
«Процес навчання допоміг мені краще зрозуміти медіа та всі особливості роботи з людьми і для людей».
Під час навчання Анастасії вдається брати участь у міжнародних конференціях із розвитку журналістики та різноманітних круглих столах, де є можливість отримати цінний досвід від іноземних колег, українських майстрів журналістики та медіакомунікацій. Вона включається у допомогу проєктів кафедри міжнародної журналістики, зокрема підтримка вконкурсу для школярів, які прагнуть стати журналістами. Цей цінний досвід заклав основи для подальшої роботи.
Під час створення новин я постійно покладаюся на знання та поради, які отримую від викладачів. Помітно, що викладачі — практики. Вони точно знають, що знадобиться нам у роботі.
«В Університеті часто проводяться цікаві майстер-класи з працівниками відомих та авторитетних медіа. Найуспішніших студентів запрошують на практику та роботу — це одна з причин сумлінно навчатися та вбирати в себе корисні знання».
Я вдячна Факультету журналістики та викладачам кафедри міжнародної журналістики за отримані мною знання, цінні поради та підтримку!

Факультет у соціальних мережах