Ярослава Куліш

Kulish 1Ярослава Куліш, приватний підприємець, закінчила бакалаврат зі спеціальності «Видавнича справа та редагування» у 2020 році, продовжує навчання на магістратурі. 

Навчання в найкреативнішому Інституті відкрило для мене яскравий світ івентів, а отриманий досвід організації заходів для університету допоміг реалізуватися мені як організатору подій різних напрямів та масштабів. 

Kulish 2Протягом 2017-2020 років разом з кафедрою видавничої справи створювала Всеукраїнські фестивалі для школярів «Smart Blog» та «Book Fashion»

Навчаючись на 3 курсі працювала прес-секретарем у Київській міській державній адміністрації.

Захистила наукову роботу з теми «Фестивальна діяльність як різновид неформальної освіти студентів журналістських спеціальностей»

Kulish 3Відкрила власну дитячу студію естетичного виховання «Little Miss» та заснувала чотири Всеукраїнських фестивалі талантів у Києві, Львові, Запоріжжі та Херсоні. 

З гордістю можу сказати, що сьогодні мій бренд «Little Miss є одним з найуспішніших проектів для творчих та амбіційних дітей нашої країни. Вихованці студії та переможці моїх проектів гідно представляють Україну на Міжнародних дитячих форумах культури та фестивалях, де отримують високі нагороди

Факультет у соціальних мережах