Анна Бровченко

brovchenko 1Анна Бровченко, блогерка, закінчила бакалаврат «‎Видавнича справа та редагування» у 2019.

Ніколи не шкодувала, навчалась з задоволенням. Ще під час навчання почала працювати у мистецькому видавництві «‎Родовід», де проходила практику. Координувала книжкові проєкти, займалась маркетингом. Зокрема просувала в соціальних мережах ґрантовий проєкт від Українського культурного фонду. Відвідувала ярмарки в різних містах, організовувала події для Книжкового арсеналу та інших заходів.Потім працювала в ІТ сфері, зараз теж суміжна до ІТ діяльність.

Моєю дипломною роботою було створення видання про подорожі, зокрема про мої поїздки в Рим. Ця книжка себе «‎окупила» і навіть зараз в тому ж вигляді приносить мені додатковий заробіток. Продаю в електронному форматі в своєму блозі instagram.com/anka_brov/  в Інстаграм. Планую в майбутньому доповнити її та зробити інші тревел-видання.

До речі, багато чого про ведення Інстаграму дізналась теж на парах. Знадобився і монтаж, і маркетинг, і редакторська майстерність, і основи дизайну. Ці навички дали змогу якісно просувати свій особистий бренд і саме з блогу зараз до мене приходять клієнти на різні послуги.

Факультет у соціальних мережах