Крістіна Животова

Zhyvotova 1Крістіна Животова, виконавчий продюсер, закінчила бакалаврат у 2020 році. 

З другого курсу почала працювати у STAND UP PRODUCTION. Почалося все з допомоги на майданчику у ролі волонтера, потім поступово з'явилися завдання створити логотип, афішу та іншу необхідні матеріали. Сьогодні я виконавчий продюсер проєкту, який обожнюю всім серцем. 

Окрім стендапу за час навчання встигла попрацювати маркетинг-менеджером у двох компаніях: TRAVEL PROFESSIONAL GROUP та GRAN PRIX. 

Перші професійні кроки почала з складання резюме на всіх можливих площадках пошуку роботи, вписала всі навички, що здобула на час 3 курсу, зазначила всі проєкти до яких змогла долучитись, навіть роботу на Книжковому Арсеналі, це ж теж цікавий досвід. Відповідала на цікаві мені вакансії, тоді чітко вирішила, що хочу у щось туристичне, а за тиждень вже сиділа в офісі на першій роботі за фахом.

Дуже вдячна кафедрі видавничої справи Університету Грінченка за знання та програму яка дозволяє бути універсальним медіафахівцем, адже ми мали змогу досконало опанувати фотошоп, індизайн, ілюстратор, та програми монтажу. Ці знання дуже допомагають у робочих процесах.

Факультет у соціальних мережах