Дмитро Денищик

Denyschyk 1Дмитро Денищик, креативний дизайнер.

Я вступав до університету, не дуже розуміючи ким я хочу стати, але я знав, що мені однозначно подобаються читати та розглядати книжки.  Вже на першому курсі, завдяки різносторонньості предметів, я виділив для себе дисципліни дизайнерського спрямування. Мені подобалась творча атмосфера, робота в командах та бажання викладачів допомогти тобі. Так і складалося відчуття, що я саме на тому місці, де мені потрібно бути. Вже на третьому курсі я знайшов першу роботу за спеціальністью. Верстав спеціалізовані медичні журнали.

Я багато працював та мав можливість навчатися, завдяки індивідуальному графіку в університеті.  Після закінчення бакалаврату я вступив на магістратуру, та паралельно почав працювати у видавництві «Основи». Там я зробив близько десяти книжок, потрапив у шортліст «Найкращий Книжковий дизайн» від Книжкового Арсеналу та дуже прокачався як дизайнер. 

Наразі працюю дизайнером та консультантов з верстки у креативному агентстві “Postmen” та маю мрію навчати людей своїм практичним знанням. 

Я дуже вдячний своєму університету та викладачам, що вони дали мені можливість зрозуміти ким я хочу стати. Стимулювали мою творчість та креативність. Бачили в мені людину з бажанням та навичками.

Факультет у соціальних мережах