Сергій Злигостєв

zlygostev 1Сергій є чудовим прикладом можливості отримати два дипломи, навчаючися в одному Інституті. Так, у 2018 році він закінчив бакалаврат за освітньою програмою  "Видавнича справа та редагування" та вступив до магістратури за освітньою програмою "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа", яку відмінно завершив у 2019 році. Наразі Сергій Злигостєв вже є аспірантом Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського. 

"Я пишаюся тим, що доля привела мене до Київського університету імені Бориса Грінченка! З самого першого дня навчання було цікавим та захоплюючим. Я мав бажання брати участь у суспільному житті університету, тому вже на другому курсі я став координатором першокурсників. Цю місію я виконував 2 роки, але цього мені було замало, і я взяв участь у балотування до Студентської Ради університету.
І вдало пройшов відбір. Цей період залишив в моїй пам'яті багато приємних і неймовірних моментів. Зйомки кліпів, виступи, зустрічі та розмови, прийняття відповідальних рішень. Можна згадувати і згадувати. Я вдало поєднував громадську діяльність, навчання та роботу.
    Моєю першою роботою був Ярмарок книжок в Мистецькому Арсеналі у 2017 році. Потрапив у дружній колектив, отримав масу позитивних емоцій, задоволення від проектів. Ярмарок, в той самий час, відвідав навіть сам Президент України.

zlygostev 2
    Після закінчення бакалаврату я одразу вирішив вступати до магістратури. Завдяки диплому та гарно складеним іспитам вступив на бюджет. Навчаючись на магістратурі, я почав працювати в Національній науковій медичній бібліотеці України. Це був мій перший серйозний досвід в сфері  бібліотечної та архівної справи. Магістратуру я закінчив з відзнакою. Після отримання диплома магістра я розмірковував, куди рухатись далі, та обрав вступ до аспірантури Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського. З кожним днем ти дізнаєшся багато нового для себе. Спілкування з викладачами та науковцями відкриває нові можливості, ти досліджуєш ті аспекти науки, які цікаві тобі та актуальні нині, які можуть бути корисними людству, і цим самим, відбується самореалізація, яка веде до успіхів, втілення своїх мрій та бажань!

За роки навчання в університеті мене підтримували та допомагали багато людей, і словом, і ділом.  Я дуже вдячний кожному з них. У житті мені завжди щастило з наставниками. Вони бачили мої сильні сторони і підводили мене до складних завдань плавно, поступово. Саме завдяки послідовності і підтримці, я сміливо зустрічав перешкоди та долав їх. Тому, отримуйте максимальне задоволення від студентських років, бо вони - найкращі!"

Факультет у соціальних мережах