Мирослава Щиглинська

shyglunska 1Мирослава Щиглинська - випускниця бакалаврату за напрямком підготовки “Книгознавство, бібліотекознавство та бібліографія” (2019 р.) та магістратури зі спеціальності “Інформаційна, бібліотечна та архівна справа” (2020 р.). З жовтня 2019 р. працює на посаді бібліографа І категорії Національної історичної бібліотеки України.

shyglunska 2За роки навчання Мирослава приймала участь у багатьох міжнародних та всеукраїнських конференціях. А у 2019 р. у співпраці з О. Терлецькою здобула диплом ІІІ ступеня за написання наукової роботи на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності 029 “Інформаційна, бібліотечна та архівна справа”. 

“Університет для мене став місцем зустрічі з дивовижними людьми – професіоналами своєї справи і справжніми друзями. Тому я вдячна університетові не тільки за знання, які отримала, а й за те, що він дозволив мені зустрітися з тими, з ким усі 5 з половиною років хотілося бути на парах. Якщо відкинути всі професійні навички, то мені в житті допомогло те, що, мабуть, можна назвати організацією. Дуже звикла до навчальних планів (структурованого списку дій), роботи з різноманітними платформами. Також в нас багато уваги приділяли критичному мисленню та побудові комунікації — це стало корисним не тільки у професійній діяльності.

shyglunska 3Я працюю за спеціальністю — бібліографом у Національній історичній бібліотеці України. Тому використовую все, чого дізналась в університеті на практиці. Робота мені надзвичайно подобається. І найближчі роки я присвячу цьому.

У планах на майбутнє — займатись самоосвітою та саморозвитком. Накопичувати нові знання та втілювати їх у професійному житті. Абітурієнтам та студентам, що ще тільки розпочали своє навчання хочу порадити сміливо говорити про свої бажання, адже Київський університет імені Бориса Грінченка — місце, яке допомагає їх втілювати!”

Факультет у соціальних мережах