Анастасія Литвинова

Lytvynova 1Литвинова Анастасія, випускниця кафедри бібліотекознавства та інформології.  У 2018 р. з відзнакою закінчила магістратуру за спеціальністю «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». На 5 курсі навчання була нагороджена дипломом ІІІ ступеня науково-практичної конференції ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». 

Lytvynova 2Зараз працює в бібліотеці Київського університету імені Бориса Грінченка на посаді завідувача відділу, є одним із тренерів Дослідницького модулю Програми підвищення кваліфікації науково-педагогічних та наукових працівників Університету Грінченка.

«Коли обирала професію бібліотекаря, я і гадки не мала, що буде так цікаво! Робота сучасного бібліотекаря якісно відрізняється від того, що ми звикли бачити в кіно. Бібліотекар ХХІ Lytvynova 3століття повинен бути комунікабельним, бути асом інформаційних технологій, бути в курсі всіх подій, знайти підхід до кожного користувача. Я дуже рада, що працюю саме в бібліотеці нашого Університету. Вважаю її однією з найпрогресивніших українських бібліотек. Тут є автоматизована видача літератури, комп’ютеризована читальна зала, зона коворкінгу, фонд поповнюється сучасною художньою та навчальною літературою. Життя бібліотеки надзвичайно насичене – проводяться наукові семінари, відбуваються Lytvynova 6покази кінофільмів та багато іншого. Бібліотечна сфера –  це як велика сім’я, де кожен один одного знає. І кафедра бібліотекознавства та інформології не є винятком. Викладачі завжди готові прийти на допомогу та підтримати не лише у навчанні, але й у професійній діяльності!»

 

Факультет у соціальних мережах