Мирослава Зуєва

zueva 1Мирослава Зуєва студентка 4 курсу спеціальності 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа, працівниця бібліотеки Київського університету імені Бориса Грінченка.

zueva 2«Наразі я навчаюся на останньому році бакалаврату спеціальності Інформаційна, бібліотечна та архівна справа з відмінними оцінками. Завдяки отриманим не тільки теоретичним, а й практичним знанням, з вересня 2020 року працюю в бібліотеці нашого улюбленого університету. 

Практико-орієнтоване навчання та проходження практики надає змогу студентами починати отримувати досвід роботи ще з другого курсу. Знання, які нам дають під час занять, допомогли мені без хвилювань розпочати роботу в сучасній університетській бібліотеці. 

zueva 3Також кафедра бібліотекознавства та інформології проводить щорічну Всеукраїнську студентську науково-практичну конференцію «Бібліотека і книга у цифровому медіасвіті» в якій я брала участь починаючи з другого курсу, тож маю вже три публікації та виступи, що допомогло визначитися  з науковими вподобаннями. Окрім конференції кафедри брала участь у всеукраїнських та міжнародних конференціях. Мені завжди подобалося займатися науковою роботою, тому кожного року я роблю публікації в наукових журналах та виступи на фахових конференціях. 

Викладачі завжди підтримують наше бажання  саморозвитку, я вивчаю японську мову, маю гарний рівень англійської, з першого курсу викладаю у волонтерській школі іспанської мови для дітей. Серед предметів на вибір обирала польську мову, яку вивчала протягом другого та третього курсу. Це додає ще більше можливостей в майбутньому! 

Я впевнена в своїх діях та можливостях, тому що завжди відчуваю підтримку університету та викладацького складу. Планую продовжувати навчання в магістратурі, розвиватися в науковому та професійному напрямах».

Факультет у соціальних мережах