Марія Сакало

sakaloУ 2019 році студенткою спеціальності 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа стала Сакало Марія. Зараз Марія навчається на відмінно вже на 2 курсі, бере участь як у творчих так і в наукових заходах кафедри бібліотекознавсва та інформології. А ще, вона має великі досягнення в спорті і  є багаторазовою чемпіонкою України та майстром спорту з плавання.

sakalo 2«Плаванням я почала займатися ще з 10 років. Це допомагає мені тримати себе у формі, грамотно розподіляти свій час та приймати рішення. У 2019 році я стала срібною та бронзовою презеркою чемпіонатів України з плавання, що проходив у Кам’янському.  Вже навчаючись в університеті виграла Чемпіонат Міста Києва.
sakalo 3В Інститут журналістики я вступала свідомо, цікавилася його життям та новинами. А от зі спеціальністю мені допомогла визначитися Олена Вікторівна (завідувач кафедри), яка представляли її на дні відкритих дверей. Тож коли настав час подавати документи, то я не вагалася, обрала «Інформаційну, бібліотечну та архівну справу» і не помилилася. Група у нас творча, різноманітна однак дружня. Усі підтримують один одного. А також викладачі, які допомагають з усіх питань. 

sakalo 4На 1 курсі я стала учасником та переможцем Всеукраїнського конкурсу фото- та відеоробіт «Lime. Go to read!», а вже на 2 курсі виступила на Всеукраїнській науково-практичній студентській конференції «Бібліотека і книга у цифровому медіасвіті: європейський вектор». 2019 року я стала спікером програми «American sammit» в Україні та фіналісткою програми FLEX (2019 року). 

В Університеті Грінченка я знайшла друзів, однодумців, підтримку та віру в мене. Тож продовжую навчання та реалізацію усі своїх можливостей».

Факультет у соціальних мережах