Єлизавета Садурська

sadurskaУ 2020 році Ліза закінчила бакалаврат за освітньою-програмою «Видавнича справа та редагування». Зараз продовжує навчання на магістратурі за новою освітньою програмою "Контент-продюсування цифрових медіа-проектів".

«Роки навчання в Університеті Грінченка – це роки чудових можливостей, прекрасних моментів, великих відкриттів та талановитих людей. Це те місце, де ти одразу відчуваєш шалену підтримку студентів, віру в них викладачів та бажання кожного вдосконалюватись та розвивати свій університет.

Альма-матер подарувала мені десятки шалених проєктів, якісне портфоліо, незабутній досвід із практичного застосування всіх набутих знань у різноманітних фахових кейсах. Ми часто чуємо про проблеми працевлаштування студентів по закінченню університету, але не в цьому випадку, бо це місце сповнене можливостей та пропозицій, що хоч би встигнути спробувати себе в кожній з ролей. Мені вже вдалося попрацювати як автор матеріалів, редактор книг, верстальник (у тому числі й сайтів), організатор івентів, художник-ілюстратор, графічний дизайнер (ним же працюю й сьогодні).

Як студент магістратури за новою спеціальністю маю попереду ще ширший спектр професій для свого майбутнього, і що важливо – актуальних професій із великим попитом від роботодавців. Тут лише головне – бути постійно в ритмі, постійно в розвитку, постійно поповнювати та оновлювати знання. Одним словом, бути мобільним,  а саме це і є одним із основних постулатів Університету Грінченка.»

Факультет у соціальних мережах