Яна Бакаєвич (Чепурнова)

chepurnova

У 2021 році отримала диплом магістра за освітньою програмою "Видавнича справа та редагування". У 2020 році Яна отримала диплом з відзнакою рекламіста, фахівця зі зв’язків з громадськістю та пресою, організатора спеціальних подій. З лютого 2022 року працює викладачем на кафедрі журналістики та нових медіа. Членкиня Національної спілки журналістів України з січня 2023 року.

"З перших місяців навчання пам’ятаю, що долучалась до всіх заходів та волонтерила. Це дозволило набратись важливого досвіду у моїй сфері та побороти страхи комунікації з іншими людьми.

Вже з 2 курсу працюю за спеціальністю, зараз обіймаю посаду фахівця зі зв’язків з громадськістю та пресою в НМЦ інформаційно-рекламної та профорієнтаційної діяльності Університету Грінченка. Не буду приховувати, що маю особливу любов до організації івентів, це схоже на залежність від тих емоцій, які ти отримуєш після завершення проєкту і від досягнутих результатів. В портфоліо маю близько 10 реалізованих заходів. Також на фрілансі працюю в SMM  і займаюсь монтажем відео.

Не зупиняюсь, продовжую навчання в магістратурі і розвиваю свої навички. Одним словом «прагну досконалості», переймаю досвід наставників і сама вже ділюсь своїм із першачками.

Інститут журналістики, викладачі та колектив дають безліч шляхів для самореалізації, головне – серцем обрати свій і впевнено йти до мети."

Факультет у соціальних мережах