Олександр Лисенко

lysenkoМи дуже пишаємося нашими студентами та випускниками, тому сьогодні хочемо познайомити вас з Олександром Лисенко, який закінчив магістратуру з журналістики у 2018 році.

"Початку моєї кар'єри, можна вважати, сприяло безсоння. На 3 курсі, близько четвертої ночі за черговою чашкою чаю без конкретної мети сидів у мережі та гортав стрічку новин. Там побачив, що місцева студія StarLadder (що є однією з найбільших на пострадянському просторі) оголосила про початок "Школи кіберспортивного коментатора". Оскільки це мало пряме відношення до мого навчання і мені lysenko 2цікава тема кіберспорту, я вирішив спробувати. Увесь наступний місяць я проходив через три етапи відбору, кожного разу абсолютно щиро вважаючи, що далі не пройду (я був геть незадоволений власним результатом). Проте через деякий час мені написали та запропонували попрацювати вже у студії поряд із професійним коментатором.

Через стільки років нарешті можу собі дозволити зізнатися, що в цей день я втік з останньої пари, адже не хотів втрачати подібну можливість. На мене надягли чийсь піджак та розповіли, як я буду працювати. Виявилось, що моїми результатами усі були задоволені, тож я продовжив працювати вже на умовах стажування. За пів року мені випала нагода працювати вживу на стадіоні "Мінськ Арена", згодом до моїх особистих досягнень було додано Палац "Україна", НСК "Олімпійський" та інші майданчики. З того часу і донині я є одним із постійних коментаторів студії StarLadder."
Тому вірте в себе і свої сили, навчайтесь, розвивайтесь та досягайте успіху!

Факультет у соціальних мережах