Юлія Боримська

borymskaСьогодні хочемо познайоми вас з Боримською Юлією, випускницею бакалаврату журналістики у 2017 році, працює редактором монтажу проекту "Ревізор" на Новому каналі.

borymska 2"Всім привіт! Не секрет, що у медіасфері дуже багато напрямків. І кожен із них цікавий по-своєму. Мені до душі – телебачення. Я працюю редактором монтажу на проекті «Ревізор» на Новому каналі. Зараз щопонеділка в ефірі 9 сезон, тож ви зможете подивитися нашу з колегами роботу!

borymska 3Усім студентам й абітурієнтам хочу побажати сподіватися тільки на себе. Ви чітко повинні розуміти і знати, чого хочете, в якій сфері плануєте працювати. Ніколи не переставайте фантазувати і уявляти себе, наприклад, класним кореспондентом, режисером або телеведучою. Не сидіть на місці, йдіть до мети і щось для цього робіть. Починайте підпрацьовувати вже під час навчання. Навчитися налагоджувати комунікацію з викладачами та однокурсниками - хороший урок для майбутнього журналіста. borymska 4Не турбуйтеся, коли вам не ставлять "п'ятірку". Це означає тільки одне - ніколи не здавайтеся! Тільки вперед! Все у ваших руках!"

Факультет у соціальних мережах