Олександр Кантур

kanturОлександр Кантур, випускник бакалаврату з видавничої справи та редагування 2017 року.  Зараз Саша працює в команді Міністерства інформаційної політики України.

kantur 2«Формування професійних компетенцій, що стали підґрунтям для моєї теперішньої діяльності, відбувалося протягом всього навчання в Університеті. Так, починаючи з молодших курсів, я брав активну участь у розбудові студентського самоврядування. Креативний підхід, відповідальність та комунікабельність – не просто набуті навички, а життєві «константи», які сприяли моєму подальшому працевлаштуванню. Спочатку це була робота на кафедрі журналістики та нових медіа, а вже роком пізніше — в директораті Інституту.

kantur 3З осені 2018 року я працюю в команді Міністерства інформаційної політики України. Це відкритий простір можливостей для реалізації найамбітніших ідей та найсміливіших задумів. Тож нині, основним напрямом моєї роботи є допомога у впровадженні проектів, що спрямовані на національно-патріотичне виховання молоді України. kantur 4Зокрема, варто відзначити освітній проект «#БранціКремля», в рамках якого ми ведемо активну боротьбу «за розуми» молодих українців. Ілюстрація історичних процесів, що стали причиною подій, які і нині відбуваються на Сході країни та в Криму, а також обговорення їх реалій — колосальна інформаційна робота для формування культурної ідентичності українського народу та пробудження національної свідомості».

Факультет у соціальних мережах