Наталія Ярмак

yarmakЯрмак Наталія, випускниця магістратури з видавничої справи та редагування 2018 року.

yarmak 2«На перших курсах навчання я не була впевнена, що працюватиму за спеціальністю, проте, як буває у таких випадках, одна з перших мала таку роботу. Редактор — це занадно одноманітна робота для моєї енергійної та емоційної натури, говорила тоді я. Але професіоналізм викладачів, захоплюючі пари та реальна практика дали свої плоди і цікавість до навчального процесу набирала обертів.

Перший запис у трудовій книжці, звичайно, був у стінах рідного Університету. Я працювала у навчально-методичному центрі соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів. Ця робота стала фундаментом у подальшій професійній діяльності, адже саме тут я отримала колосальний досвід комунікації та організації роботи, що надзвичайно важливо в будь-якій професії.
yarmak 3Закінчивши бакалаврат, я вирішила, що пора йти працювати за спеціальністю. Помічник головного редактора провідного кадрового журналу в Україні «Довідник кадровика» (наразі «КАДРОВИК.UA») — ось моя перша робота за спеціальністю. Через півроку я вже працювала редактором в цьому журналі. Я була безмежно рада, що потрапила в видання, де до ідеї молодих кадрів щодо вдосконалення журналу прислухаються. Тому просто сидіти і виправляти літери не доводилося. Мій творчий потенціал працював на повну і навіть більше. За два роки роботи у виданні ми зробили його ребрединг, розкрутили у соцмережах, створили безліч додаткових проектів. І на цьому ми не зупиняємося. Зараз я співпрацюю з командою журналу як фрілансер.
yarmak 4Із жовтня 2018 року я працюю заступником керівника прес-служби Національного заповідника «Софія Київська» — музейного комплексу, який об’єднує 77 пам’яток архітектури, та є одними з головних об’єктів туристичних маршрутів нашої країни не лише для українців, а й іноземців. Софійський собор, що знаходиться на території Заповідника, включено до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.
Кожен день у Заповіднику — це проведення та організація різного роду заходів, коментарі та інтерв’ю для ЗМІ, створення публікацій для соціальних мереж.... Це місце, де творилася і твориться історія нашої держави!»
 

Факультет у соціальних мережах