Маргарита Живага

jivagoВ рамках проекту, хочемо розповісти вам про успішну випускницю, студентку Інституту журналістики Університету Грінченка, яка закінчила магістратуру з журналістики в 2016 році - Маргариту Живагу.

З 2017 року Маргарита працює в Національному антикорупційному бюро України (НАБУ) на посаді заступника начальника Відділу по роботі з громадськістю та ЗМІ (прес-служба) Управління зовнішніх комунікацій.

jivago 2«НАБУ є новоствореним правоохоронним органом в Україні, створеним після Революції Гідності з метою очищення влади від корупції. Це перше правоохоронне відомство в Україні, створене з нуля. На мій погляд, важливою складовою діяльністю НАБУ є прозорість діяльності та підзвітність. Саме тому ми щодня налагоджуємо діалог з громадськістю та ЗМІ з метою інформування про діяльність. Серед моїх основних обов’язків – щоденна комунікація з іноземними та українськими ЗМІ, обробка запитів на інформацію та запитів щодо доступу до публічної інформації, написання інформаційних матеріалів, в тому числі іноземною мовою (англійська), організація висвітлення у засобах масової інформації про діяльність Національного бюро, організація та проведення прес-конференцій, брифінгів, інтерв’ю, а також заходів для ЗМІ за участю керівництва Національного бюро, підтримка в актуальному стані бази контактів ЗМІ.
jivago 3До цього працювала журналістом Українського інформаційного агентства «Українські Національні Новини» (11/2015 - 10/2016). Серед основних обов’язків на посаді були зокрема:
• написання новинних доповідей, прес-релізів;
• відео-стрімінг;
• висвітлення діяльності Президента, МЗС, НАТО, Парламенту ЄС, Збройних Сил України, ОБСЄ.
У травні 2018 році завершила антикорупційний курс та здобула диплом у Наньянгському технологічному університеті в м. Сінгапур за програмою «Антикорупційна практична програма для державних службовців».
 

Факультет у соціальних мережах