Засідання директорату від 13 лютого 2018 року

13 лютого 2018 року відбулося чергове засідання директорату, на якому було обговорено перелік важливих питань. Зокрема про надання індивідуального графіку навчання студентам Інституту журналістики. Горбенко Г. В., директор Інституту журналістики ознайомила членів директорату з результатами рейтингу «Лідер року 2017» та запропонувала визначити критерії оцінювання кафедр.

Також вона повідомила про важливість грнутовного підходу до формування акредитаційних справ магістерських програм Інституту. Окрім цього, вона наголосила на важливості опрацювання критеріїв оцінювання діяльності завідувачів кафедр. Також вона надала доручення опрацювати наказ № 95 від 18.06.2008 року «Про затвердження норм часу для планування і обліку навчальної роботи та переліків основних видів методичної, наукової й організаційної роботи педагогічних і науково-педагогічних працівників університету» і обговорити з викладачами з врахуванням Нової освітньої стратегії Університету.

Росінська О. А.,заступник директора з науково-методичної та навчальноїроботипідсумувала результати засідання робочої групи з вибіркових дисциплін та зазначила, що до кінця тижня всі курси необхідно внести до електронного каталогу дисциплін.

Полковенко Т. В., заступник директора з соціально-гуманітарної роботи ознайомив членів директорату з критеріями відбору претендентів на премію Київського міського голови та запропонував визначити кандидатів.

Поліщук Т.І., заступник директора з навчально-виробничих питань повідомила про початок профорієнтаційної роботи зі школярами, для якої необхідно організувати групи викладачів.

Факультет у соціальних мережах