Засідання директорату від 23 січня 2018 року

 

23 cічня 2018 року відбулося чергове засідання директорату, на якому було обговорено ряд важливих питань, зокрема і стратегію розвитку Київського університету імені Бориса Грінченка на 2018-2022 рр.. 

Окрім цього, Горбенко Г. В., директор Інституту журналістики наголосила на необхідності створення нових електронних навчальних курсів та формування пропозицій нових критеріїв нарахування балів у системі електронного портфоліо. Також вона підкреслила важливість обговорення та надання  пропозицій щодо дорожньої карти якості освіти.

Росінська О. А., заступник директора з науково-методичної та навчальної роботи повідомила про необхідність перевірки програм навчальних дисциплін на дублювання тем.

Полковенко Т. В., заступник директора з соціально-гуманітарної роботи ознайомив членів директорату з планом заходів, які передбачені на наступний квартал цього року.

Поліщук Т.І.,заступник директора з навчально-виробничих питань повідомила про скликання Конференції трудового колективу Університету, яка відбудеться 30 січня 2017 року та ознайомила членів директорату з процедурою реєстрації делегатів.

 

Факультет у соціальних мережах